top of page

Välkommen till Gläntan!

 

Ett lustfyllt lärande är det bästa lärandet och det skapar vi med utgångspunkt i vår utomhuspedagogik.  Vi strävar efter en trygg miljö där alla barn ska känna sig lika mycket värda och där vi bemöter barnen utifrån allas olika behov.

 

Gläntan ligger belägen med en närhet till en varierad och naturskön miljö. Med gångavstånd till Mälaren, skogsområden, parker och bibliotek har vi goda förutsättningar att skapa härliga innehållsrika dagar för barnen där det får uppleva med alla sinnen.  

 

Vi har pedagoger som brinner för sitt arbete, har hög kompetens och erfarenhet vilket ger oss möjlighet att stimulera barns lärande och utveckling i områden som språk, matematik, social kompetens och självklart läroplanens samtliga strävansmål.

 

Gläntan är en ”Grön Flagg”- certifierad förskola vilket innebär att vi pedagoger tillsammans med barnen arbetar medvetet med miljö och hållbar utveckling. Vi arbetar för en giftfri förskola och vi ser ständigt över vår pedagogiska miljö och utesluter material som dåliga plaster.

/Robin Svensson, Rektor

072-221 66 57

Unknown-6.jpeg
Unknown-12
Unknown-11
Unknown-10
En dag vid Mälarens strand
Var är vi på väg idag?
Dags för skridskor
Unknown-1.jpeg
IMG_0318.jpg
Unknown-6.jpeg

Robin

Hanin

Anna

Unknown-2.jpeg
Unknown-3.jpeg
Unknown-4.jpeg

Aroosa

Josefin

Linda

Unknown-5.jpeg

Nejla

Unknown-7.jpeg

Sanna

Unknown-8.jpeg

Svetlana

Om oss
- En vanlig dag
- Föräldrar berättar
- Dokument
Kontakta oss
bottom of page