top of page

Om oss

 

Den naturnära förskolan med underbara förutsättningar för att bedriva natur och utomhuspedagogisk verksamhet. Vår tomt gränsar till skogen där våra yngsta barn, Upptäckare, ofta har sin verksamhet. Alla kan klara av att gå i sin egen takt och upptäcka omgivningen. Utforskarna går till platser lite längre bort från förskolan oftast i riktning mot skogen söder om Rösjön. Rösjön och Mörtsjön inspirerar verksamheten när det är dags att utforska vatten, djur och växter. Äventyrarna som är de äldsta barnen på förskolan tar sig regelbundet till vindskyddet i Rinkebyskogen som når upp från Enebybergs sidan mot Skarpäng. 

Stormyren har två avdelningar med fyra åldersindelade grupper. Grupperna arbetar tätt tillsammans och alla känner varandra väl. Lokalerna inne är uppbyggda med flera mindre rum som skapar ro för barnen och gör det lätt att dela upp oss i passande grupper.

Maten på förskolan produceras på Brasserie Maison Restaurang och catering i Bromma. Den lagas enligt Livsmedelsverkets föreskrifter för yngre barn och som regel lagas den från grunden.

En vanlig dag
Föräldrar berättar
Dokument
bottom of page