top of page

En vanlig dag på Bullerbyn

 

Hos oss börjar dagen utomhus klockan 07.30. Har ni kommit tidigare (06.30-07.00) serveras det frukost inne på Upptäckaravdelningen. Klockan 09.00 har vi samling och fruktstund i våra grupper och kollar vilka kompisar som är på plats. På måndagar och fredagar gör vi lite olika. Ibland är vi kvar på gården och ibland går vi till vår fina närliggande skog. Tisdagar, onsdagar och torsdagar är våra utflyktsdagar och då går vi iväg till skogen med matsäck. Lunch äter vi vid 11-tiden, utomhus så ofta det går och ibland lagar vi maten ute i skogen.

 

Efter lunch är det vila i våra fina vindskydd för de barn som skall sova och de andra erbjuds en läsvila. Vi är ute så mycket det går men erbjuder också aktiviteter och lek inomhus beroende på väder och vind. Tryggt, roligt och lärorikt är det viktigaste!

 

Klockan 14 serveras mellanmål och efter det är det utelek på gården. Utöver fri lek erbjuder vi olika aktiviteter för barnen. Vi har alltid en pedagog med gul väst ute och det är den pedagogen man säger till när man hämtar och lämnar sina barn. Förskolan stänger 17.15, fredagar 17.00. Våra öppettider anpassar vi efter föräldrarnas behov och kommunens riktlinjer.

Om oss
Föräldrar berättar
Dokument
bottom of page