top of page

Föräldrar berättar

 

Vi är väldigt nöjda med Dungen och kan inte tänka oss en annan förskola

"När det var dags för oss att välja förskola till sonen Leo kändes friluftspedagogiken lockande! Leo gillade redan som liten att vara utomhus. Valet föll på Friluftsförskolors förskola Dungen. 

Vi tycker att det känns toppen att kunna erbjuda sitt barn nya äventyr varje dag. Påhittiga pedagoger gör att utflykterna blir roliga och ingen dag blir den andra lik.Tänk att barnens vardag består av bl.a. skogsäventyr, trolljakt i skogen och att få testa flytvästen när de doppar fötterna i vattnet vid tempeludden. Pulkaåkning, skridskoåkning och skidor på vintern gör att äventyren fortsätter året runt! 

Att barnen vilar utomhus är ju helt i linje med friluftspedagogiken. Mysigt att få krypa ner i sovsäcken och höra  höstlöven prassla eller vintervinden vina. 

När det var dags för lillasyster Ella att börja på förskola föll valet självklart på Dungen. Pedagogerna ansträngde sig för att inskolningen skulle bli så bra som möjligt. De var lyhörda och visade stort tålamod. Vi känner oss trygga med pedagogerna och upplever att våra barn också gör det. 

Vi är väldigt nöjda med Dungen och kan inte tänka oss någon annan förskola."

Vi har haft två barn på Dungen i mer än fyra års tid och är så glada över vårt val av förskola!

Utomhuspedagogiken är viktig men framför allt uppskattar vi alla varma och kompetenta pedagoger som alla gör att det känns tryggt, roligt och utvecklande för barnen varje dag.
-Sofie Swärd

Om oss
En vanlig dag
Dokument
bottom of page