top of page

Föräldrar berättar

Emelie mamma till Kevin-Äventyrare och Philip-Upptäckare

Varför valde ni Frilufts Förskolor Sundsborg?

När vi flyttade hit så fick vi starka rekommendationer av grannar som hade barn på förskolan, sedan när jag var föräldraledig så gick jag ofta förbi skolan och barnen såg verkligen ut att trivas och pedagogerna var hela tiden närvarande med barnen. 

 

 Vad tycker ni är speciellt bra med er förskola och den utomhuspedagogik vi bedriver?

Barnen får lära sig att ta hand om naturen och vara ute och leka väldigt mycket. Pedagogerna trivs och det märker man i deras engagemang i olika temadagar och hur de är engagerade i alla barns utveckling. I Förskoleappen får man se bilder och filmer på allt de gör.

 

Varför skulle ni rekommendera er förskola till andra föräldrar och barn?

För att det är en jättebra förskola med engagerade pedagoger och bra upplägg. Mina barn trivs jättebra och jag är en väldigt trygg förälder när jag lämnar mina barn där. 

 

 ​

Cecilia, Mamma till Upptäckar Noah och Äventyrar Leah

Varför valde ni Frilufts Förskolor Sundsborg?

När vi skulle söka förskola till Leah pratade vi med andra föräldrar i kommunen och hörde massa gott om Sundsborg. Därtill önskade vi en förskola med mindre barngrupper och utomhuspedagogik vilket var precis vad vi fann hos Friluftsförskolan Sundsborg. När lillebror Noah sedan skulle börja förskolan var valet enkelt då både vi föräldrar och barn stormtrivs med förskolan.

Vad tycker ni är speciellt bra med er förskola och den utomhuspedagogik vi bedriver?

Pedagogernas engagemang i barnen, aktiviteter och barnens utbildning är det absolut bästa med förskolan. Jag märker tydligt varje dag att barnen är trygga på förskolan och framför allt trygga med just sina pedagoger. Ett annat stort plus är att de olika grupperna vistas tillsammans på gården, vilket leder till lek, gemenskap och samarbete mellan alla barn oavsett ålder.

Varför skulle ni rekommendera er förskola till andra föräldrar och barn?

De intresserar sig för mina barn, lyssnar på och bekräftar dem. Jag får som förälder mycket återkoppling i form av samtal, mail och bilder om allt som händer kring förskolan. Allt sammantaget gör att jag är väldigt nöjd med Frilufts Förskolor Sundsborg och kan inte tänka mig någon annan förskola för mina barn.

Om oss
En vanlig dag
Dokument
bottom of page